børnefødselsdag

Farmparken er lukket lige nu, men vi åbner snart igen
Klik her for åbningstider

Hold en skøn børnefødselsdag

Nem Planlægning, Mere Sjov. Planlægning af en fødselsdag kan være stressende – men det behøver det ikke at være! På Nymarksminde står vi klar til at hjælpe dig på vej med plads til hele børnefesten, så du kan slappe af og nyde dagen sammen med dit barn. Bestil pizza og sodavand i kiosken, og lad børnene brænde krudt af i parken.

En børnefest med plads til alle

Sjove lege til børnefødselsdagen
Kære fødselsdagsbarn! Giv dine gæster fri adgang til en stor dyrepark fuld af aktiviteter, når du holder den store dag på Nymarksminde. Det er populært at holde børnefødselsdag ude i naturen, hvor der er rig mulighed for sjove lege og opdagelse. Hos os er der et væld af aktiviteter til børnefødselsdagen, såsom; Hoppepude, legetårn, børnezoo, stangfodbold, fodboldgolf, traktorture, hjorte-safari og meget mere.

Få adgang til:

Hoppepude, legetårn, klappedyr, stangfodbold, fodboldgolf, traktorture, hjorte-safari og meget mere.

Det store servicehus har siddepladser til omkring 150 personer, og kan derfor let huse alle gæster, når der skal spises fødselsdageskage eller pizza. Der er desuden masser af plads rundt omkring i parken, så vi reserverer normalt ikke siddepladser til fødselsdage. Vi finder altid plads til alle.

Medbring egen mad – eller køb pizza i kiosken.

Kom gerne til åbningstid kl. 10 for at få mest ud af dagen. Der er masser af sjov for børnene hele dagen i parken. For mere info, gå til priserne.

Forslag til en god dag: Ankom ved åbningstid og vær med til fodringen af dyrene kl. 10.15. Herefter kan man lave en fodboldgolf-turnering, hvor børnene dyster på hold mod hinanden. Ellers kan man benytte sig af det store legeland eller komme helt tæt på bondegårdsdyrene i mini-zoo’en. Alle dage er der mulighed for en traktortur og hjorte-safari, hvis der er interesse for det.

Husk selv at medbringe kage og andet mad. Nymarksminde stiller gasgriller til rådighed, hvis der skal ristes pølser – og der kan selvfølgelig købes snacks, is, pizza og sodavand i vores kiosk.
Husk selv at sørge for pynt, dug, paptallerkner, krus m.m.

Hvornår åbner parken?
Hvad koster det?