bed and breakfast

dag til dag overnatning

BED AND BREAKFAST I NORDJYLLAND TÆT VED AALBORG

Har du brug for overnatning i Nordjylland, så foreslår vi her en uforglemmelig rejse, hvor du vil opleve den perfekte kombination af komfort og overkommelige priser på Nymarksminde’s fantastiske Bed and Breakfast. Vi byder dig velkommen til vores lille oase, beliggende kun 10 minutters kørsel fra den pulserende by Aalborg og blot 1 km fra charmerende Vodskov. Her vil du finde alle de bekvemmeligheder, du har brug for, da byen er fyldt med supermarkeder, fristende pizzeriaer, duftende bagerier og skønne specialbutikker

RUMMELIGE LEJLIGHEDER

Der findes 10 lejligheder på Nymarksminde. Alle indeholder:

Fuldt Udstyret Køkken: Uanset om du planlægger et kort besøg eller et langtidsophold, giver vores moderne køkkener dig friheden til at tilberede dine yndlingsmåltider.

Privat Badeværelse og Toilet: Nyd privatlivets fred med veludstyrede badeværelser, der sikrer dit ophold er både behageligt og bekvemt.

Individuel Indretning: Fra klassisk elegance til hygge og bekvemmelighed, hver lejlighed har sin egen stil, der afspejler Nymarksminde’s charme og karakter.

MERE END BARE OVERNATNING

Gæster har fri adgang til Nymarksmindes Farmpark. I åbningstiden kan du opleve:

Bondegårdsdyr: Mød de venlige dyr, og lær om livet på landet. Der er alt fra køer, grise, kaniner, og geder til de majestætiske kronhjorte, der er at finde på Hjorte-safari.

Legeplads: Lad børnene udfolde sig på vores sikre og sjove legeplads. Legepladsen indeholder hoppepude, sandkasser, legetårn, forskelligt legetøj, og meget mere.

Guidede Ture: Udforsk parken og dens skønhed med en ekspertguide. I parken kan du kommer på traktor-tur og Hjorte-safari. Udenfor parken findes du de guidede ture i Hammer Bakker.

10 lækre ferielejligheder

Nymarksminde Bed and Breakfast tilbyder ikke bare en billig overnatning – men en autentisk oplevelse af velvære og ro. De 10 lækre ferielejligheder er indrettet med omhu og opfylder alle dine behov for afslapning og hygge. Omgivet af idylliske naturomgivelser og rigt dyreliv, kan du nyde den stille morgenmad på din egen private terrasse eller tilbringe aftenen i fuldstændig fred og privatliv i dit eget køkken og opholdsområde. Med fuldt udstyrede køkkener, moderne toilet- og badeværelsesfaciliteter samt behagelige soveværelser er ferielejlighederne det perfekte valg, uanset om du planlægger et kortvarigt besøg, et længere arbejdsophold eller en festlig begivenhed i Nordjylland.

Et sted at bo med fred og ro

Når du vælger Bed and Breakfast på Nymarksminde, får du mere end bare en seng at sove i – du får en hjemlig atmosfære og et tilflugtssted væk fra hverdagens stress og jag. Gårdens dedikerede personale står klar til at imødekomme dine behov og sikre, at dit ophold bliver en sand fornøjelse. Uanset om du er på besøg hos venner og familie eller udforsker de utallige seværdigheder i området, vil Bed and Breakfast nær Vodskov være din perfekte base for at opleve alt, hvad Nordjylland har at byde på.

Derfor: Har du brug for overnatning i Jylland, byder Nymarksminde på et af de bedste Bed and Breakfasts i lokalområdet, tæt ved Aalborg.

Hvad koster et ophold?
Hvornår er der ledig plads?